fotokunstcollectie informatie

 zeer gelimiteerd en uniek

De foto's uit de fotokunstcollectie zijn gelimiteerd in exclusieve oplages aan te kopen. De fotokunstwerken zijn verkrijgbaar als een losse pigmentprint (om zelf in te lijsten) of als een kant en klaar kunstwerk voor aan de muur. Op de pagina fotografie kunst kopen vindt u meer informatie hierover. Tijdens exposities heeft u de kans de kunstwerken in het echt te bekijken

"U bent uiteraard ook van harte welkom in mijn werkruimte/atelier thuis in Heerenveen / Oranjewoud!  Op loopafstand van Museum Belvédère. Ook altijd een bezoek waard. Wel graag even een afspraak maken van te voren. Dan zet ik de koffie en/of thee klaar."

Bij interesse in een bepaald werk kunt u contact opnemen voor de beschikbaarheid en / of om een afspraak in te plannen.

artistiek fotograaf | kunstfotograaf

Maartje haar werkwijze is te vergelijken met de schilderkunst. Een kunstschilder kan zich bij het schilderen van bijvoorbeeld een landschap aan de werkelijkheid houden maar kan ook onderdelen toevoegen of weg laten. Hiermee wordt de betekenis en compositie van het schilderij, of in dit geval het fotobeeld bepaald. Met het componeren van diverse beeldelementen (altijd eigen geschoten materiaal) kan Maartje Roos een uniek werk neerzetten en haar eigen verhaal vertellen.

Identiteit, natuur en historie is een terugkerend thema in haar werk. Ze legt vast hoe bepaalde mensen, gebouwen, en andere dingen eruit zagen in hun glorietijd en vraagt zich daarbij af wat voor effect het heeft gehad op de wereld van nu.

 

Een aantal voorbeelden:

Giclée | pigmentprint RAG met verniscoating | op dibond in notenhouten baklijst

Giclée | pigmentprint RAG met verniscoating | op dibond in persoonlijke lijst

Giclée | pigmentprint RAG met verniscoating | op dibond in Lindehoutenbaklijst (op kleur)

Lambda-print met TruLife (museum)plexiglas op dibond met ophangsysteem

error: Het is niet toegestaan inhoud van deze site zonder toestemming te kopiëren.