Fotokunstversie van het boekomslag ‘De Twa Tuorren’

De Twa Tuorren (The Two Towers) is het tweede deel van Liuwe Westra’s Friese vertaling van J.R.R. Tolkiens meesterwerk The Lord of the Rings (Master fan Alle Ringen).

Dit is de speciale fotokunstversie van het fotobeeld wat ik gecreëerd heb voor het boekomslag van De Twa Tuorren van Liuwe Westra.
In déze speciale fotokunstversie kunt u zich nòg meer verwonderen en meer op ontdekken dan het boekomslag! Het is te koop in beperkte oplage als fotoprint (Lambda-print), 60 cm breed op aluminium met witrand die u zelf kunt inlijsten.

En voor de èchte liefhebber is het in een exclusieve oplage als prachtig kunstwerk verkrijgbaar; Giclée met verniscoating op dibond in lindehoutenbaklijst. 60 cm breed (of groter). Ready to hang! Een echte blikvanger!

Met behulp van een crowdfundingactie via voordekunst.nl is het project werkelijkheid geworden. 11 november 2016 was de fotokunst- boekpresentatie.

Zie ook mijn speciale pagina Acties voor meer informatie over dit project.

 

september | oktober 2016
Kunstproject ‘De Twa Tuorren’

Het mooiste boek in het mooiste Fries

Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het prachtige boek. Het boek krijgt een harde kaft met een stofomslag met mijn speciaal gemaakt fotobeeld daarvoor. En wordt met de hand ingebonden door ambachtelijke boekbinderij Fopma te Wier

Om dit project ook echt te realiseren, hebben we hulp nodig!
Houd je van Tolkien, draag je mijn fotografie een warm hart toe, heb je iets met taal, doen je Friese wortels je zo nu en dan nog iets – doe dan mee!

Via de website Voordekunst.nl vragen wij je ons te steunen en bieden wij je verschillende mogelijkheden aan om de Tolkienwereld uit te breiden met dit monumentale en beeldrijke werk in de Fries taal.

Ieder bedrag is welkom!
Namens mijzelf en de Stichting Fryske Tolkien

Alvast bedankt!
Tige tank yn ’t foar!